ШОСО „ВОЖД“ Београд
ЗНАЊЕ ЈЕ МОЋ

Новости

План надокнаде часова

Датум: 12. Mart 2020 00:27 Категорија: Новости


Због продуженог зимског распуста планирани дани надокнаде су радне суботе и то:

8.   Март-  часови од уторка
14. Март - часови од среде
28. Март- часови од четвртка
4.   Април- часови од петка

Прочитај

Свети Сава - школска слава

Датум: 12. Mart 2020 00:16 Категорија: Новости

Школску славу -Светог Саву обележили смо пригодним програмом.Приредби је претходило традиционално сечење славског колача, након чега се ђацима, наставницима и гостима беседом обратио свештеник Драгомир Убипариповић. После тога, је уследила приредба која је започела песмом хора основне школе, отпевана је химна Светом Сави, а затим су ученици основне и средње школе наизменично изводили рецитације, драмске приказе и говорили о значају дела Светог Саве за наш народ.

Прочитај

Новогодишња приредба

Датум: 11. Mart 2020 23:40 Категорија: Новости


Поводом Нове године и долазећих божићних празника ученици основне и средње школе са наставницима су приремили прославу у просторијама наше школе.

Прочитај

Дан школе

Датум: 11. Mart 2020 21:47 Категорија: Новости


У четвртак 6. јуна прославили смо Дан школе-Спасовдан.Школски дан је био ненаставни.  Ученици основне и средње школе припремили су пригодан програм. На почетку приредбе ђаке, наставнике и госте поздравила је директорка Сњежана Којић и честитала празник.

Прочитај

Ускршња изложба

Датум: 11. Mart 2020 19:37 Категорија: Новости
Традиционална ускршња изложба ове године одржана је пред храмом Светог Саве у суботу 20. априла.

Прочитај

Међународно такмичење мушких и женских фризера Отворени шампионат Србије „Hair Cup Belgrade“

Датум: 11. Mart 2020 19:27 Категорија: Новости

У организацији Савеза фризерских клубова Београда, у склопу 33. сајма козметике, неге косе, естетике и здравља "Додир Париза" у Београду, одржано и Међународно такмичење мушких и женских фризера Отворени шампионат Србије „Hair Cup Belgrade“ у Хали 1А Београдског сајма, у недељу 07. aприла 2019. године.

Прочитај

Породично саветовање

Датум: 29. Oktobar 2019 22:34 Категорија: Новости

  САВЕТОДАВНИ РАД СА РОДИТЕЉИМА
          ПО МЕТОДАМА РАДА СИСТЕМСКЕ ПОРОДИЧНЕ ТЕРАПИЈЕ

      У Школи за основно и средње образовање „Вожд” поред наставних и ваннаставних активности постоји редован термин рада са породицама наших ученика по програму едукације из Системске породичне терапије. Води је специјални педагог и породични саветник  Желимир Пековић. Стални термин за рад са породицама, родитељима и њиховом децом - нашим ученицима је уторком у 12 часова и 30 минута. Термин се односи на заинтересоване, према њиховим потребама, или за оне који први пут долазе на разговор. О осталим терминима договара се са породицама које су већ у терапијском процесу. Тренутно је у процесу рада неколико породица.

Прочитај

ВЕЖБЕ ИЗ РЕЕДУКАЦИЈЕ ПСИХОМОТОРИКЕ

Датум: 29. Oktobar 2019 22:22 Категорија: Новости

      У нашој школи се, поред многих ваннаставних активности, реализује и реедукација психомоторике, као једна од метода којом можемо битно утицати на психосоцијални развој ученика у целини, побољшање комуникације међу децом, као и развијање њихових когнитивних способности.      Реедукација психомоторике има за задатак да реорганизује способности покрета, координације покрета, а тиме и емоционалне основе детета које показује проблеме неприкладног понашања и дезорганизованог понашања у школи.

Прочитај

Први Отворени Куп фризера „ Никола Бизумић“

Датум: 29. Oktobar 2019 22:00 Категорија: Новости

Serbia Hair Open сајам се традиционално одржава у Новом Саду, у Конгресном центру "Мастер" на Новосадском сајму. Термин одржавања сајма је увек 1. викенд у месецу новембру. У оквиру сајма одржава се такмичење Први Отворени Куп фризера „ Никола Бизумић“

Прочитај